Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητοί ΣΥΝκαρατζοβίτες...

έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι κατά την 2η συνέλευση για το έτος 2014 που έγινε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αλμωπίας
,με μοναδικό θέμα το παρόν και το μέλλον του Καρατζοβίτικου καρναβαλιού αποφασίστηκε ομόφωνα από τους εκπροσώπους πολιτιστικών αλλά και άλλων φορέων της περιοχής μας να συγκροτηθεί μια ανεξάρτητη οργανωτική επιτροπή του Καρατζοβίτικου καρναβαλιού μόνο από εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων, εθελοντών, ομάδων και καταστημάτων.

Όπως και έγινε.

Πλέον αυτή η επιτροπή οργανώνει και διαχειρίζεται τα πάντα (οργανωτικά και οικονομικά) περί Καρατζοβίτικου καρναβαλιού.

Η Καρναβαλική Επιτροπή θέλοντας να μεγαλώσει αυτό το θεσμό, που μόνο ωφέλεια έχει για ολόκληρη την Αλμωπία, σας καλεί όλους και τον καθένα χωριστά που θα ήθελε να προσφέρει με τον οποιοδήποτε τρόπο στη μεγάλη αυτή προσπάθεια διοργάνωσης του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού 2014, να συμπληρώνει την αίτηση συμμετοχής είτε στα γραφεία της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας που βρίσκονται στο υπόγειο του δημαρχείου Αριδαίας είτε ηλεκτρoνικά στο blog www.karatzovitikokarnavali.gr ή στο e-mail karatzovitikokarnavali@gmail.com είτε στο καρναβαλόσπιτο στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Η δημοτική αρχή συναίνεσε στην πρωτοβουλία αυτή και μάλιστα μας παραχώρησε ήδη χώρο συνελεύσεων στο δημαρχείο αλλά και ότι τεχνικό και υλικό εξοπλισμό διαθέτει.

Στην πρωτόγνωρη για την περιοχή μας ανεξάρτητη καρναβαλιστική κίνηση, ζητάμε την στήριξη αλλά και την ενεργή συμμετοχή όλων των ΣΥΝκαρατζοβιτών.

Τα ονόματά μας: Πολυξενίδης Γιώργος, Θεολόγου Γιάννης, Βασιλειάδου Χριστίνα, Μαντζιόλη Έλλη, Κώτσος Πέτρος, Λαμπρίδης Τέλης, Ρίζος Νίκος, Ρωμανίδης Σάββας, Πλέσκας Κωνσταντίνος, Αβραμίδου Σοφία.


Υ.Γ: Να διευκρινίσουμε ότι δεν είμαστε πολιτικοί ούτε έμμισθοι και δεν θέλουμε να γίνουμε ποτέ απλά αναλάβαμε εντελώς εθελοντικά και με πολλή καρναβαλική διάθεση.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου