Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Φίλες και Φίλοι,

Οι γιορτές της Αποκριάς πλησιάζουν και είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αλλά και να λάβουμε μέρος σε εκδηλώσεις που βγαίνουν μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας και παράλληλα να διασκεδάσουμε.

Είναι αλήθεια ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα για τη διοργάνωση του 8ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Η περσινή διοργάνωση απέσπασε θετικές κριτικές από συμμετέχοντες και επισκέπτες προσφέροντας χαρά και κέφι στην τοπική κοινωνία και κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς επισκέπτες.

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση των φετινών εκδηλώσεων έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από το Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας με τη συμμετοχή φυσικά όλων των συλλόγων και των επαγγελματιών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να δώσετε το παρόν στη νέα συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας προκειμένου να προβούμε στη σύσταση της Καρναβαλικής Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει και την οργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι επίσης να καταγραφούν απόψεις, προτάσεις, ιδέες και δράσεις που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων το διάστημα από την Τσικνοπέμπτη (20-2) έως και την Καθαρά Δευτέρα (3-3).

Βασιζόμενοι και εφέτος στην εθελοντική πρωτοβουλία και στη διάθεση των φίλων του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού καλούμε όλους τους δημότες, συλλόγους, επαγγελματίες της Αλμωπίας που επιθυμούν να συμμετέχουν ως απλοί καρναβαλιστές ή να φτιάξουν τη δική τους ομάδα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας στα τηλέφωνα 2384350284 και 2384350207.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους για την καλύτερη διοργάνωση του 8ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Σας ευχαριστούμε.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου